Přidat komentář

In reply to by Slunko

Ano Sluníčko, přesně z toho mi začíná hrabat :D ikdyž ten můj mě alespoň občas vyžene ať si jdu sama na nákup nebpo se projít večer nebo někam s kámoškou, protože mal opravdu od devíti do 4 spinká, ale nechápu jak to zvládají maminky co jsou samy, to fakt obdivuju. Koukám že ty to taky nemáš jednoduché, a jakej používáte dudlík? Já si v lékárně koupila takovou tu uplně obyč kytičku s kulatou měkou savičkou a tu mi maláí dudlá jak o závad, ale musíš chodit a hledat, ne všude je mají a nebo nabízejí ty skosený a nebo z tvrdý gumy a to ty miminka moc nechtějí.
Jestli máš pocit že ti mizí mlíčko tak si řekni v lékarně o homeopatický tabletky na mlíčko, teď ti neřeknu jak se jmenují ale berou se buď 3 2x deně nebo 2 3x deně a mlíčka je pak habaděj. Nebo čaj pro kojící matky, ten piju já a jsem spokojená s dodávkou mlíčka :) A samozřejmě častěji odsávat, prsa fungujou na rovnici poptávka x nabídka a trvá až týden než se ty prsní žlázy tý poptávce přizpůsobí.

jojo je to dětský kojenecký bylinkový čaj a je sáčkový, takže neslazený. a malé to nevadí, bubá jak o závod jen se na mě tak divně kouká občas jak kdybych jí šidila :D
www.prckoviste.cz/valentinkademo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka