Přidat komentář

Kubík v sobotu 3. měsíce :cc):
1. ráda bych, abychom pitný režim zvládli jen s kojením...uvidíme, popř. velké nouze bylinný dětský čajík,nebo kojeneckou vodu... ovšem je u nás problém flaška, takže také asi po lžičkách.
2. ještě nevíme kolik si budem žádat, ale je mi jasné, že žízeň bude vetší, takže i já budu muset mít zvýšený příjem pro tvorbu mlíčka. Teď si zatím říká co cca 1,5h. První syn byl letní dítko(červen 07) a měla jsem ho u prsa téměř pořád, ale brala jsem to v klidu.Navíc tím mlíčkem se miminka moc neosvěží, pokud jsou kojené, neb v těch vedrech je i to mlíko od mamče dost teplé.
3. máme dětský ochranný s UV 30 z lékárny, přesný název teď s fleku bohužel nevím. Ale menšího, nebudu natírat zbytečně pokaždé co půjdem ven, raději ho budu držet ve stínu.
4. máme sluneční clonu ale raději používám plínu přes boudu a v podstatě s ní zakryju celý vnitřek...jakoby takový stan.... zdá se mi to s plínou v kočáru takové vzdušnější a malý je spokojenější
5.v největších hicech jen bodinko s krátkým rukávkem, nebo triko a plínu
6.čepuli v kočáru, jak je třeba, podle toho jestli fouká vítr, nebo ne. Pokud se vzduch nehne, tak čepici nedávám a navíc ta plína, kterou te´d mám přes kočár téměř pořád, taky ochrání před větrem.
7. snažím se vyvarovat největším hicákům....pokud vyloženě nemáme důležité pochůzky po městě, jsme doma minimálně od 11,30-15,00h.
8. pitný režim u mě, je dost bída, ale snažím se alespoň ty 2l přes vedra. Jinak mi stačí klidně i 1l za den. :€}€:
pááááááááá :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka