Přidat komentář

porodný? a i kdyby ho zrušili, tak co?
no nevím, ale myslím si, že většina z nás v době porodu už má koupený kočár, postýlku, výbavičku apod. protože v něčem to dítě je třeba odvézt z porodnice, někam doma uložit, do něčeho obléct, atd atd atd - a porodné se vyplácí až na základě RL dítěte, tzn. tak cca měsíc po porodu nejdřív, jestli si to dobře pamatuju, a čekat měsíc s nákupem tohoto všeho, to si fakt nedokážu představit (v jiné diskuzi se tady o porodném mluvilo, jako že jsou na něm některé závislé na nákup právě kočáru a ostatního)
jsou to příjemné peníze, ovšem hlavně v případě, že člověk rodí a rodí, a rodí a rodí, a rodí a rodí. pokud mám jedno, dvě děti, tak je to často částka která "nepomůže, neuškodí, příjemně potěší". jasně, je to téměř dvojnásobek měsíčního rodičáku při tříleté variantě, ale fakt mi to nepřijde jako částka, která by reálně ovlivnila, jestli si dítě pořídím, nebo ne. to je to samé jako 13. důchod - částka, kterou člověk prostě "rozfofruje" a která není důležitá, důležité jsou ty peníze, které člověk dostává každý měsíc, což je rodičák (o mateřské nemluvím, jednak ji nedostanou všechny, a jednak je jednom část doby, co je ženská s dítětem doma)

plus něco málo k debatě:
Tak jsem se vydal na urad, abych ziskal socialni davky pro sveho psa. Pani u okenka mi rekla, ze to nejde, ze psi nemuzou davky dostat. Tak jsem ji
vysvetlil, ze muj pes je cerny, nezamestnany, liny a neumi cesky. Byl
nekolikrat napominan za sexualni obtezovani a ma plno potomku po cele
vesnici. Navic neplati dane, na zachod chodi do parku, obtezuje cizi lidi,
zebra, krade jidlo a ani netusi, kdo byl jeho otec...Pani se jeste jednou
podivala do papiru a v pondeli se mam stavit pro penize

http://ReinaZoo.mondozoo.com

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka