Přidat komentář

dobrý večer.
nejprve vám všem moc děkuji za odpovědi. nezlobte se, že odpovím takhle souhnně, ale než bych to dala k jednotlivým komentářům... ještě mě čeká hora žehlení. :-)
- k těm vajíčkům - také jsem slyšela oba názory. jeden, že je dobré nechat v ní malé mimi kvůli kolikám, druhý, že je to nesmysl, že vajíčko je na převážení v autě. já tedy souhlasím s tím druhým a nikdy jsem tomíse nevozila po obchoďáku (natož po prochajdách) ve vajíčku, vždycky v korbičce. a kloním se na stranu pořádných korbiček, ne těch moderních hubených vořezávátek, jak jsou nafocené v reklamách, jak je tlačí dara a jí podobné modelky. :/;x: teď zrovna řešíme s přítelem, zda již koupit o číslo větší autosedačku. máme vybranou maxi cosi priori-fix, dá se polohovat od sedu do pololehu na spánek. jedeme za měsíc do itálie, tak aby měl malej pohodlí. on už má 9,5 kila, takže žádnej hubeňourek. do vajíčka se zatím vleze, ale má takové zmáčknuté bříško. uvidím, asi jí objednáme a zkusíme do ní malého na nějakou kraťoučkou cestu dát, jak se v ní bude cítit.
- k těm šátkům - moc se mi líbí, že je mimi blízko mamky, slyší, jak jí tepe srdce, cítí její teplo a vůni. jen jsem z toho měla strach. tomík se narodil koncem září, pak hodně pršelo, pak bylo zima, takže jsem ho radši měla bezpečně v korbě. možná, že jeho silné koliky by se tím vyřešily, teď už je těžko soudit. :^O^:
- k těm chodítkům - je pravda, že naše generace na nich v zásadě vyrostla. ale na druhou stranu jsme vyrostly (vyrostli, asi i naši chlapci :-) ) na kravském mléku, syrových žloutcích, cukru a soli... a taky jsme to přežili. nicméně v tuhle chvíli, kdy tomís ani neleze, takže ho de facto najdu tam, kde jsem ho "odložila" :-) , se kloním k názoru, že spíš ne. ovšem pokud se kterákoliv z vás rozhodla svůj poklad do chodítka dát, tak nic proti tomu nemám. každá chceme pro své dítě to nejlepší a věřím, že vše děláme s pocitem a přesvědčením, že to to nejlepší je. :one: :c:
tak, snad jsem na nic nezapomněla. přeji příjemný večer, jdu k tomu prknu. pro urychlení práce mám nalité vínko, tak mi to lépe uteče. :-) :°°//:
dobrou noc a ať vás zítra nechají děti vyspat do růžova! :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka