Přidat komentář

Ahoj Kytii,
tak to mě úplně zamrazilo, když jsem si přečetla Tvůj příspěvek, brr :€z€: .
Ještěže na té pohotovosti zjistili, že se mimču nic nestalo, to je hlavní.
Tak na sebe dávej teď opravdu velký pozor, odpočívej, nic netahej a nenos (i když chápu, jaké to je vysvětlovat dvouletému batoleti, že ho nemůžeš nosit - ale kvůli tomu malinkému v bříšku je to prostě nutné) a budu Ti držet palečky, ať už Tě nic podobného až do konce těhotenství nepotká.
Já jsem podobně uklouzla v koupelně minulý víkend - a taky to bylo díky tomu, jak píšeš Ty. Manžel se předtím koupal, na zemi bylo trochu vody a já jsem byla zrovna nějaká rozčílená, když jsem tam vlítla - vtom mi podjely nohy a hrcla jsem sebou na zadek. Naštěstí jsem ještě stihla dát pod sebe ruce, ale taky to byla docela šupa. Naštěstí ne na břicho, ale i tak jsem byla v tu ránu klidná a bylo mi do breku, jestli jsem mimču neublížila. Pak jsem se až do večera pozorovala, jestli cítím pohyby, naštěstí mě nic nebolelo a mimčo se taky hýbalo jako jindy a krvácení se mi taky vyhnulo, takže jsem měla štěstí. Nerada bych rodila o 4 týdny dřív, ale naštěstí to miminku neublížilo. Teď už mi zbývá do termínu jen 19 dnů, tak to přímo neuvěřitelně letí :-).
Jo a Kryštůfkovi přeji vše nejlepší ke 2. narozeninám :qu: - hlavně hodně zdravíčka, ale aby Tě moc nezlobil, když teď potřebuješ víc klidu :-).
Tak se opatruj, pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka