Přidat komentář

Ja mam sice termin v pondeli, ale taky jsem jak na trni. Nemuzu poradne nekam dojit, pac to pak rozdejchavam dva dny :) Spousta lidi mi vola a pise a pta se, jestli jako UZ, nebo KDY? Pripadne jeste radi, kdy NE, protoze zrovna nebudou doma nebo maji neco dulezityho :) Jakoby to na nich zalezelo. Tak se doma uklidnujeme, ze az se maly bude chtit na svet, tak proste pujde. ted mi prijde vtipny, kdyz me lekari strasili predcasnym porodem a nizkou porodni vahou. Uz ted jsme donoseny a mame pres tri kila ;)

Poslicky mivam, ale vetsinou je mi celej den dobre a prijde to az pozdeji odpoledne nebo vecer. Doktor rikal, ze porod muze prijit kdykoliv, ze mi taky nemusi byt nic a najednou pojedu. Uz jsem z toho trochu zmatena, vlastne ani nevim, na co cekat, ale uz bych to chtela mit za sebou. Predpokladam, ze takhle to ma spousta nastavajicich maminek. Pak to bude srumec a budu si rikat, ze ta holka nezustala jeste chvilku vevnitr, hihi.

Jo a taky jsem pribrala 18 kilo, sice mi to nikdo neveri, ale vaha mluvi jasnymi cisly. Nejak extra me to netrapi, vsak ono to pujde pryc, ale dost me potrapily strie, to jsem necekala ;)

Mej se krasne a preju co nejkratsi cekani. Kdy mas termin a kde budes rodit?

Taky te moc zdravim a hlavu vzhuru, vsak oni v tech nasich briskach nemuzou zustat naporad ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka