Přidat komentář

In reply to by siska333

ahoj Silvinko, ráda tě tu vidím !! :h:

se školkou jsem vážně šťastná, bylo to peklo a moc nás to trápilo .. teď se to otočilo, že je mi občas i líto, když v šatně řekne "mamiiii, teď si tu sedni a ještě čekej, já si pohraju" :s: ..

Denis si napsal Ježíškovi o kytaru, autodráhu a o skřítka Yano .. naši mu koupí puclíky s krtečkem, to ho moc baví, pak dvd s peppou a patem matem .. to bude určitě stačit, ale chtěla bych ještě nějakou tu společenskou hru, tak uvidím, co vybereme !!

u nás už pleny na noc nejsou, ale cca 2-3x do měsíce se počůrá .. sebrali jsme mu je v dubnu a to se počůrávál každou noc 14dní vkuse, už jsme to chtěli vzdát, ale vyplatilo se vydržet a udělat "režim", kdy se čůrá .. oni to pochopí, uvidíš, že Lukášek na to taky brzy přijde :k: ..

s kakáním má problém hodně dětí, co tak slyším kolem, ale taky to jednou přejde, uvidíš .. Denis má zase blok, že nechce kakat ve školce a ze začátku se mi 2x pokakal kousek před bytem, jak to držel .. byl naučený, že kakal doma vždy ráno po kouzelné školce, tak jsme si začali ráno přivstávat a po snídani si sednul na nočník a čekal na hovínko :S:, koupila jsem lactobacílky a po týdnu se to upravilo a kaká ráno před odchodem do školky .. tak možná by vám to taky pomohlo, ale vím, že každý to má jinak ..

mějte se krásně, Silvuško ..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka