Přidat komentář

In reply to by Michaela

To mě Míšo moc mrzí, že má Pavlínka poslední dobou takové problémy se zdravíčkem :-(. Věřím, že to musíš mít i kvůli práci hodně náročné a že je to pro vás všechny těžké.
Ten streptokok v krku je pěkná potvora, myslím, že by jí ty injekce ATB mohly pomoci, protože zabírají rychleji.
Jak jsem byla v říjnu s Tomáškem v nemocnici kvůli těm vysokým horečkám, které nejdřív připisovali nějaké viróze a až díky stěru zjistili, že měl v krku nějakého pneumokoka a stafylokoka a na RTG plic našli netypický skrytý zápal plic, tak teprve potom mu začali píchat injekce penicilínu do nožičky a až díky nim Tomáškovi do 2 dnů začala klesat horečka. Ale i tak si užil týden horeček od 39 do 40 st., z čehož byl dost vyřízený, hlavně v nemocnici :-(. V nemocnici se nás pak nechali ještě další tři dny, kdy už měl teplotu jen do 38 stupňů, ale asi i kvůli tomu zápalu plic mu chtěli napíchat co nejvíc ATB do nožičky (píchali mu je po 24 hodinách), aby to co nejvíc zabíralo a až na poslední 4 dny užívání jsme dostali domů Ospen v sirupu.
Tak držím palečky, ať je Pavlínce konečně lépe a ten streptokok v krku se už pořádně přeléčí. Někdy jsou bohužel ty potvůrky dost odolné vůči některým ATB a bohužel se občas musí vystřídat více druhů ATB, než konečně zaberou.
Ten imunoglukan by jí určitě mohl pomoci, aby se jí ta imunita po takových nemocech trošku vzpamatovala.
My jsme začali dávat klukům imunoglukan v listopadu a je fakt, že téměř 2 měsíce byl u nás docela klid až na nějaké to Tomáškovo nastydnutí.
Až teď jsou oba kluci nemocní, Honzík chytnul angínu a bere od včerejška Ospamox a Tomášek má jen nějakou virózu a kašlem a rýmou a zvýšenou teplotou. Já jsem si prodělala angínu s horečkami před 2 týdny, před týdnem jsem dobrala ATB Duomox a v neděli mě opět začalo děsně bolet v krku. Tak doufám, že se mi ta angína nevrátila, protože teď se to pokouším přeléčit cucáním Orofaru a kapkami do nosu. Teď ale nemám horečku, jenom zvýšenou teplotu a dostala jsem rýmu a kašel, tak třeba to angína není. Ale v krku mě teď 3 dny bolelo šíleně, to jo.
Tak držím palečky, ať se u vás to zdravíčko co nejdřív zlepší :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka