Přidat komentář

Ach jo holky, Pavlinka má to zdraví nějaké podlomené, už aby bylo jaro! Musim si tu postěžovat, vím že máte spoustu svých starostí ale už mi z toho začíná hrabat...
Od prosince je Pavlinka na hromadě, začalo to zač. prosince, kdy jsme ji nechali očkovat 2.priorixem a ona u toho kašlala :( od té doby byla 2x na ATB kvůli streptokokovi, pak měla chřipku tu jsem od ní chytla já, dnes jsem ještě doma a dnes jsme byli s ní na kontrole, s tím, že měla včera zase horečku :r: tak jí Dr. udělala stěry jestli tam nemá pořád toho streptokoka. Pokud se prokáže tak jí hrozí 2x denně dojíždění do nemocnice na injekce ATB aby se ta střevní mikroflora úplně nezlikvidovala :r: :r:
Ve čtvrtek budou teprve výsledky tak se budu modlit, aby tam ten hnusák nebyl, dostala imunoglukan, je fakt že jsme na podzim nic nedávali, ale ona taky do toho prosince neměla žádné větší problémy krom rýmy a ATB měla vůbec poprvé, tak jsem jí tyto preparáty nedávala, ale odedneška začínáme.
Jsem na mrtvici, zítra jdu do práce, máme sice v záloze paní na hlídání která má Pavlínku u sebe doma, ale je to šílené, když se nemůžu postarat o vlastní dítě, když je tak dlouhodobě nemocné - tím myslím být jí každý den na blízku :r: Honza maká, já makám, paragraf si teď vzít nemůžu - to by byla cesta do pekel, dělám obchoďáka a jestli nebudu mít výsledky tak mi neprodlouží smlouvu a jsem v :zadek: Navíc jsem teď byla týden doma, měla jsem hnusnou chřipku :€\€: Takže mám v práci co dohánět..
Omlouvám se za román, přeji všem hodně zdraví, to je to nejdůležitější :h: :h: :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka