Přidat komentář

Ahojky holky, omlouvám se, že vůbec nepíšu, přiznávám, že jsem tu teď nějakou chvíli vůbec nebyla, a tak se příspěvkama prodírám jen narychlo, je jich fakt mooooc... :///: Mám několik brigád a jsem ráda, že to tak nějak dávám :00:
S Tomáškem teď máme chvíli klid od všech těch vyšetřeních, ani nevím, co jsem vám tu psala naposledy o jeho zdraví.. Krásně chodí, běhá, trénuje schody..Začíná i trošku mluvit, nejlíp mu jde "ty voe", "kukujů"-děkuju, občas řekne naschledanou, ale nevím proč, ale převážně slova říká jakoby se zavřenou pusinou.. Snad se to časem zlepší. S jídlem pořád strašně zlobí, nechce pomalu nic jíst, než jogurty, banány, okurky, občas nějakou skleničku a rýži s omáčkou. To je víceméně vše.. Nesní mi namazané pečivo, ovoce nebo zeleninu do ruky, vařené jídlo ani neochutná a už ječí.. :00: Jsem z něj na prášky, umí být pěkná vzteklina, ale stejně ho miluju :h: :s: V poslední době si hrozně rád hraje s autíčkama, má jich tolik oblíbených, že je už neunese, tak si je vždy naloží do nákupního vozíku, a jezdí s nima kam potřebuje :///:
S nočníkem na tom nejsme moc dobře, sedět na něm nechce-čůrá vestoje nebo do wc, ale vydrží nepočůraný tak hoďku, pak se zahraje a je mokro. Pořád dost pije, takže i dost čůrá. Ale nespěchám na něj, hold jsme trošku pozadu, ale do školy s plínou snad nepůjde :s:
Na Vánoce chci koupit jen pár dárečků, které opravdu využije, peníze skoro vůbec nejsou, takže jsme koupili dřevěnou vláčkodráhu, se kterou si strašně rád hraje u kamarádky, na 90% plastovou klouzačku, nějakou tu stavebnici(žako?), popelářské auto.. A tím asi končíme.. Stejně nejvíce vedou ta autíčka, jeho polorozpadlý méďa, a jinak spíš naše drogerie, než hračky :s:
To je tak nějak od nás vše, víc mě nenapadá co napsat...
Budu ráda, když mi také písnete, co je u vás nového :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka