Přidat komentář

Shany, Teru, i AntiBamby, děkuji.

Ráda bych, aby byl Jirka tvrdej. Aby "švagr" pochopil, že situace, v jeké jsme není až tak zaviněná pouze námi (což jsem myslela, že chápe). Nevím, jestli se mi to nezdálo, když Jirka včera docela razantně říkal někomu z rodiny do tel.: "K 1.6. prostě nemáme kde bydlet. Je mi fuk, jak se to zařídí, ale k 1. červnu musíme bydlet. A je mi fuk, kde.." Prostě jsem myslela, že švagr pomůže, jak se nabídl, ale jak mi řekl do telefonu: "Co já z toho budu mít? Pro mě je to dost nevýhodný a nemám z toho žádný prospěch!" Nekecám! Fakt to řekl! Když jsem mu řekla: "A ty si to dělal proto, aby jsi z toho měl prospěch? Já myslela, že si nám chtěl pomoct!" tak položil telefon. Volám mu zpátky, že to položil schválně, jestli jsem už klidná.. Prostě jednat s ním narovinu?? Jděte! Já trošku doleva, ty trošku doprava..

No a co ten brácha, Shany?? Nemá jen prostě ženskou, že se Tě nevšímá?

Ty, Terko, a jak vlastně bydlíte vy a ten Tvůj zvěřinec?? Vy jste v baráčku, viď? Ten je Tvůj? Jak to zvládáte finančně?

AntiBamby, nejhorší je, když Ti rodina slibuje, jak Ti pomůže a když to potřebuješ, vykašle se na Tebe. Nebo jako to udělal švagr, v poslední chvíli si uvědomí, že z toho nic mít nebude a že nikomu nevěří..

Jak říká Jirka: "Teď budeme v Lužinách a za ty dva roky už budeme z nejhoršího snad venku, tak snad půjdeme i do toho baráčku.." (O kterým on sní..)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka