Přidat komentář

Ahojky, tak já jsem taky z březňátek(12.3)Mám doma ještě 20TI MĚSÍČNÍHO SYNKA.tAK SE TI POKUSÍm ODPOVĚDĚT A UVIDÍME.
1.Je dobré kojit, když je plně bdělí.To jen tak neusne.Jestliže přibývá, 10 min. stačí.Oba moji synkové pili(jí) max 10 min a můžu říct, že ten mladší od porodu přibral kilo.To je myslím, důkaz, že to stačí., Někdy taky pomáhá(jak píšeš)nechat v půlce kojení odříhnout a pak dokojit.
Já kojím, kdy chce malej, je jedno , jaký je to časový inteval.

2. je to miminko, tak že ho nechávámm spát a bdít, jak mu to vhovuje. V noci nebudím nakojení a oba kluci s srovnali s tím, kdy je den, akdy noc. Nijak zvlášť nezabavuji, je hodně u mě v náručí nebo v vaku a hrajeme si se starším synem.

3.Když pláče, samozřejmě ho beru k sobě.Nepláče jen tak. Dudlík dávám, nevidím na něm nic špatného.Lepší, když usíná s dudlíkem, než u prsu. Dudlík má silikonový, ale starší syn měl jen ten gumový, záleží na dítku.

4.Jak jsem již psala výše, používám vak, ale víceméně pro to,abych měla volné ruce pro staršího synka. Když jsem měla prvního syna, bylo to zbytečné, práce bylo mnohem méně a já měla ruce jen na chování.

5. Tak tady asi moc neporadím, pro mě znamenájí látkové pleny mnohem víc práce a tu teď opravdu nepotřebuji.Mám ji až nad hlavu.
S kyčlemi nevím, je to spíš o dispozicích.

Snad jsem ti alespoň trochu pomohla Hodně zdaru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka