Přidat komentář

Ahojky, na netu je důležitý být zaregistrovaná ve vyhledávačích (i když většina si tě časem najde sama) a vytvářet odkazy - to znamená registrovat se do katalogů, vyměňovat odkazy s dalšíma stránkama, dát si odkaz třeba jako podpis do diskuzí atd. Dále je důležitý tzv. ranking, který získáváš jednak těmi odkazy, optimalizací stránek (pokud máš stránky generovaný třeba estrankama nebo webnodem, tak to vůbec nemusíš řešit) a pak hodnotou obsahu - tj. unikátní texty s klíčovými slovy.
Seznam katalogů včetně automatický registrace najdeš tady http://odkaz.pridat.eu/ - akorát pozor - popis stránky se stahuje automaticky z tvých stránek, je lepší to dělat ručně, abys maximálně využila možnosti katalogů. Je to docela dost časově náročný, ale čím menší konkurence, tím rychlejší vzestup. Já jsem tohle dělala pro eshop a to byl děs! Ale třeba nekomerční a více "textový" stránky se vytahujou docela rychle.

Ty letáčky jsou podle mě nejefektivnější. Vůbec to není blbý. Lepila bych to po zastávkách, ke vchodům na sídlištích, v některých obchodech jsou reklamní nástěnky a vůbec bych to vyvěsila všude možně :)
Tak ať se daří!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka