Přidat komentář

Ajoj Březňandy :-)

JITUŠKO no toto? Pěkně si užíváš teda :-(. Mě napadlo že máš třeba streptokoka (nebo je to zlatý stafilokok) v krku. Trpěla jsem na to po dobu celé střední školy. Pak jak když utne. Nic mi nebylo, jen ten krk a mandle :-(. Ale koukám, že máš ještě něco jiného au au. Přejeme rychlé uzdravení :k:

RENI : Adámkovi také rychlé uzdravení přejeme :*8*: :k: . Je to mrzuté, my toto naštěstí nezažili, ale neumím si to ani představit, když má náhodou ospalku, to je řevu, když jí šáhnu k očíčku.

RADUŠKO na tebe musel být pohled :-D hih, jak z nějaké parodie, když jsi těhotná sekala s Martínkem na zádech :-D. Terča mi taky spinká asi měsíc teda, jednou denně, za to dvě hoďky, někdy dá i tři, takže mě to takhle vyhovuje víc a usíná mezi sedmou osmou pořád stejně, a budí se také tak. pořád si drží svých 12 h nočního spánku a aspoň 2 hod.přes den. Ale takhle se to upravilo až po přesunu času, kdy jsme jí párkrát lupla spinkat jen jednou.

TINKO to je mi líto, že se let odkládá. Hlavně ať manžu pustí z práce, viĎ?
Moc díky za Tvůj příběh těhu. Já vím, že je manža takový, že nedá znát city, ale myslím, že uvnitř byl přešťastný. Tak ať brzo letíte, dej vědět novinky.

KÁŤO jj máme stejný ;-). NEcháváš jí nahoře tu část na nohy? Mě se tam Terka vejde akorát. I když sedí. Nechávám právě ještě nahoře tu část na nohy, tak jí nevisí dolů. Ale do tří let nám určitě nevydrží :-D. Přemýšlím o koupi jeného, nebo žádného. Že bychom si vystačili s golfkama a chcem kupovat vozík za kolo. Včera po dlouhatánské době spinkala malá v kočárku, byli jsme celý den bez ní, tak aby nemusela u našich spinkat na zemi (jinak by z postele spadla, cestovatelka :-D). Kde myslíš, že je jí to malé?

LUCINKO tééda vy jstě štěstíci :-D. Takhle bez práce pomalu a nervíků :-) počít. Na nervíky při těhu jsi jistě zapomněla, i když potrápily určitě. Krásné :k: Děkuju za reakci ;-) A ať máte auťák brzo v kupě a nestojí to majlant :-(.

JANIČKO koukám že ne každá se raduje při těhu. ZA to tohle si užíváš úplně jinak, že? To je překvápko pro vás, náhodička, osud ;-). Hodně zdraví a pohodové těhu :-). Viky také přejeme rychlé uzdravení ;-) :k:

TULI teda to sis taky užívala těhu netradičně. Zápasit s kýmkoli, ale s tchýní, to je teda materiál. Ještě že to nějak dopadlo a třeba vás i zblížila usmířila Adelinka. No každopádně přeju ať jste brzo ve svém ;-)

Všem děkuji za příspěvky okolo těhu ;-). Krásně jsem si početla a určitě nejen já ;-).

Dneska je tam tak krásně, že až se malá vyspinká, tak jdeme někam řádit ven :-). Jinak včera jsme pořídili v Ikee i plastový brindák a stupínek k umyvadlu, abychom mohly s Terkou začít mýt ručičky a zoubky tam.

Blíží se nám SRAZÍK...co vše berete? BUdete prckům vařit nebo bude stačit bašta tam? Nebo koupíte? Atd...
My bereme i tu postýlku, kočár, krosnu nevím, zas toho nechci tahat tolik. . . Uvidíme...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka