Přidat komentář

In reply to by Jana Kulhánková

ahoj, věřim tomu že jeho bývalá žena je mrcha a bravůrně využívá možnosti, které jí dává náš stát. Samotná ženská s dětma vždy bude mít navrch než chlap který od ní odešel. Dokonce i zákony jí notují. Ona nemusí chodit do páce do 7let věku dítěte. Pokud má 4 děti tak nebude pracovat hodně dlouho. Bude dostávat od státu dávky v hmotné nouzi+bude vydírat bývalého muže aby platil a platil.
Na odhlášení elektriky si mohl nechat od bývalé vystavit plnou moc a mohl vše udělat i bez ní. Je jasné že schválně se nedostavila, přece nebude platit něco, co zaplatí nikdo jinej,že? je to hnus, ale myslim si že tvůj muž musel vědět jaká je-proto odešel a měl si dát více pozor.
Tvé dluhy jsou opravdu zbytečné-když podnikáš tak holt musíš mít peníze na pojištění. Zaměstnanec taky odvádí pojištění státu-to se nedá nic dělat. Když jsi měla problémy pojištění platit, tak jsi se měla s úřadem domluvit dříve než vznikli dluhy. Ale to už je momentálně jedno-už se stalo.Svádět toto na celosvětovou krizi je trošku blbí,ne? .
To že ti chtějí skočit na tvé peníze je možné-i když je zvláštní že ví tvé číslo účtu když nejste manželé. Nebo jsi číslo účtu u soudu sdělila? V práci si nech vytisknout na mzdové účtárně tvou výplatu a kdy ti chodí abys mohla doložit že jsou peníze na účtu opravdu tvoje. Tebe zavřít nemůžou. Důležité je aby jsi splácela svůj dluh. Manžela zavřít můžou, ale pokud se snaží splácet tak si myslim že to nehrozí. Ať si zkusí zařídit u ústavů kde dluží splátkový kalendář. Ať doloží jaký je jeho přijem. Bude to hodně lítání a papírování, ale splátky jsou lepší než se vyhazovat ze všech peněz. Kdyby přišel exekuto, tak stačí že manžel úkáže že má zajištěné splátky a řádně splácí a oni nic neudělají.
Tohle je šílené-peníze jsou hnus a mění strašně lidi. Tak hodně pevné nervy.
Nechtěla jsem tě nějak rozčílit-předešlím článkem a snad jsem tě nerozčílila ani nyní. Nemyslim sto zle.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka