Přidat komentář

ahoj, tak jestli to dobře chápu tak manžel splácí dluhy za bývalou manželku které nabyli v manželství, potom splácíš dluhy ty-které sis udělala sama a manžel je ještě v podmínce, manžel ještě platí alimenty na děti-které jsou jeho, platí elekriku a plyn protože manželka nepřepsala složenku na sebe-nebo jak toto mám chápat? no je toho docela dost.
Bohužel bývalá žena je v právu. Pokud vzniknou dluhy za trvání manželství tak se po rozvodu dělí na půl. Pokud bývalá žena neni schopna dluhy splácet tak je musí splácet muž a až když je zaplatí může dluhy vymáhat na bývalé manželce. To že sis nasekala dluhy ty je tvoje hloupost-to bych sem vůbec netahala-kdyby jsi je neměla žilo by se vám daleko lépe. To že platí za elektriku a plyn je jeho hloupost. Měl si zařídit odhlášení-pokud nemá v ruce papír tak má smůlu a musí platit. Jak se říká pořádek dělá přátele a u rozvedených párů to platí dvojnásob. Alimenty klasika-má děti tak musí platit.
Bývalá žena bude mít navrh pořád. Má děti a samozřejmě umí to hrát u soudu a z bývalého muže umí udělat pomalu tyrana. Ale bohužel je i v právu. Je škoda že si muž na určité věci nedal bacha ještě před rozvodem.
Držim palce ať se vše brzy vyřeší

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka