Přidat komentář

In reply to by Kubiho

No Matýsek je opravdu šikulka.A jsem moc ráda,že slyší líp a líp,to je skvělá zpráva. Jéžiš a ten doktor je teda blb,to je jasný že mimča pořád nebudou dělat co po něm doktoři chtějí,ty seš maminka a víš přeci nejlépe jak kouká a reaguje na hračky. Neboj očíčka budou v pořádku a srovnají se.
Laura se otáčí ze zad na bříško,ale zpátky jí to nejde a lézt se také snaží,ale jen když se o něco odrazí. Směje se nahlas jen když jí lochtám.
A začíná se teda pěkně vztekat,ale to je asi normální. Jinak vojtovku už necvičíme a tělíčko se Lauře krásně srovnalo,jen mě trochu vyděsili na neurologii,kde nám dr. řekla,že má Laura vysoké čelo a že se to má pozorovat aby se nezvětšovalo. To by bylo hodně špatné,ale pak se koukla na mě a řekla,že to vypadá že vysoké čelo bude mít po mě,no ale stejně mi nasadila brouka do hlavy. Připadá mi,že ty doktoři všechny jen straší.
A kolik Matýsek váží,vypadá moc dobře. Laura má jen 6220,minulý měsíc skoro nepřibrala tak tenhle měsíc jsem nedělala nic jiného než kojila a přibrala 640 g,no na to jak jsem jí pořád cpala prso sem myslela že přibere víc,asi mi teče odtučněný mlíčko nebo co :///: ,ale aspoň něco.
Jo a ten sraz budou mít asi holky i jinde i v Hradci
http://www.mojetehotenstvi.cz/sraz-rijnatek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky