Já na podzim malému zavařovala přesnídávky. Dělala jsem to tak, že jsem povařila jablka v trošce vody a přidala další ovoce - např. broskve, jahody, hrušky, borůvky... prostě, to co bylo. Pak jsem to rozmixovala na řídkou kaši a zavařila 20 min. na 80 st. Vydrží to krásně přes celou zimu. Letos už jsem je dělala podruhé. Nedávala jsem tam žáden cukr, žádný pudink, nic jen ovoce. Malý (teda už má 20 měsíců) baští jak o závod. :)
Já na podzim malému zavařovala přesnídávky. Dělala jsem to tak, že jsem povařila jablka v trošce vody a přidala další ovoce - např. broskve, jahody, hrušky, borůvky... prostě, to co bylo. Pak jsem to rozmixovala na řídkou kaši a zavařila 20 min. na 80 st. Vydrží to krásně přes celou zimu. Letos už jsem je dělala podruhé. Nedávala jsem tam žáden cukr, žádný pudink, nic jen ovoce. Malý (teda už má 20 měsíců) baští jak o závod. :)