Přidat komentář

Z biologického hlediska je v pořádku, že partnerovi přijdeš "neatraktivní". Rostoucí břicho je znakem, že jsi oplodněná a tudíž nepotřebuješ ploditele. Většině mužům se přestanou takové ženy líbit. I ty vlastní. Jejich pud a ego je uspokojeno, jejich životní poslání splněno. Říkám Ti to proto, aby sis vzpomněla, že ty jsi těhule, a teď máš chlapa ne od sexu, ale od toho, aby Tě zabezpečil. Z tohoto hlediska je jasné, že v tomto momentě je chlap naprogramovaný, aby začal víc vydělávat. Ti primitivnější dále zasévat, ale to doufám vážně není případ Tvého přítele. Proto jeho odmítavá reakce je víceméně normální. Z pohledu opice určitě.

Chlap, který přemýšlí trochu více, chápe, že ani pro tu ženskou to není snadné a navíc se s tím břuchem musí tahat. Ví, že teoreticky už není žádaný jako ploditel a tudíž se začne obávat, jestli o něj ta jeho ženská vůbec stojí. Proto začne víc makat, aby jí dokázal, že je pořád "chlap". Chápe, že má konkurenci v podobě mimča a tak se začne víc snažit - hned, jak se vyrovná se žárlením. Stále stojí o její pozornost a lásku, i když ten pupík představuje další život a pokud není úchyl, do postele nepatří (tím nemyslím ty, kteří těhu pupek rádi, to je v podstatě jiná "úchylka" - prokrvení, zvětšení a citlivost pohl orgánů je pro tyhle chlapi sexy a vzrušující).

Třeba je to i tím, že jsi doma a on si zvykl, že tam jsi. nejsi mu tak vzácná a nemá potřebu po Tobě toužit.. Zkus nebýt doma, když přijde z práce.. tak 2-3x do týdne..

Já když chci sex, tak vím, že nemám moc o těhu mluvit.. Dělat, jako že není.. a zabírá to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky