Přidat komentář

Popravdě teď ani nerozliším, co mě vlastně bolí, jestli děloha nebo mi malá jen tak tlačí všude možně. Teď jsem si pobyla přes týden v nemocnici. Malá se ve 30. tt začala předčasně drát na svět, takže jsem měla bolesti celého člověka. Naštěstí se to dalo zastavit, takže jsem doma upoutaná v posteli a živím se magneziem.
Co se té velikosti mrňouska týče, taky mám tak trochu strach, jak bude porod asi probíhat. Malá je moje první, kterou porodím a v nemocnici mi ji teď přeměřili a řekli, že váží 1,90 ve 30tt. (to bylo minulý týden ve středu) Všichni byli z té váhy nějací vykulení, že je to snad docela dost. Já sama jsem jak lunt, přibrala jsem od začátku 4 kila a moje minibřicho je všem jen pro smích. Ale fakt mám trochu obavy, jak bude velká v čase porodu, ještě nám zbývají zhruba 2 měsíce (pokud se zadaří), do té doby se mi ta moje malá princezna může ještě hooodně zakulatit.... Ale co, vydrželo to hodně ženských přede mnou, já musím taky.
Do porodnice jsem si koupila Sleep and Play a vůbec nemám ponětí, jestli jsem sáhla po dobrém typu. Nemám nejmenší zkušenosti, tak zkrátka budu "testovat" a improvizovat.

Přeji hodně pohody a klidu při těhulkování!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka