Přidat komentář

Nazdárek holčeny, tak jsem se sem opět dostala, abych s vámi trošku zadrbnila. Po pravdě, nemám nijak extra náladu, a to hned z několika důvodů:
1. s manželem doma je to na pytel, furt má na všecko akorát remcy a leze mi krkem!!!
2. u mojí babi a dědy doma dnes bylo zásahové komando, protože tam vyčíhli přítele mojí tety (teta tam taky bydlí), všecky vyhodili z baráku ven a čekali tam na něj, málem došlo při zatýkání k přestřelce... stalo se to včera, dneska o tom psali i v novinách a volal mi to táta, protože my noviny neodebíráme, tak jsem z toho byla úplně v šoku!!! A to má teta zrovna dneska 50.narozeniny a máme to v sobotu slavit celá rodina!!! On jel v nějakejch levejch kšeftech, cosi dokonce prý i s mafiánama či co... nikomu nikdy nic neřekl, tetiny děcka na něho mají pifku už dávno, protože přišli na to, co to je za hajzla (i my s Petěm jsme si o něm od jisté doby loni mysleli své... a myslíme stále...) a v posledním roce se začal tak postupně "klubat", až teď teda spadla klec. Je mi moc líto tety, babičky a dědy, že se museli dožít vůbec něčeho takového, aby u nich doma kvůli někomu z rodiny museli zasahovat policajti z rychlé!!!!! Nebo vůbec policajti všeobecně... no prostě děs a hrůza.
3. Marcelka má zase teplotu 37,9 °C a zase se jí rozjíždí jakási rýma podělaná... už před devátou usnula hned po večeři, tak spinká v postýlce bez velkého uspávání, tak jsem zvědavá, co se z toho zase vyklube. V neděli jsme dobrali sirupy na ten kašel, co měla předtím, i tu rýmu už měla skoro pryč, ani jsme nebyli nikde venku, jak chrchlala celý týden, aby se to ještě nezhoršilo a ono si to teď klidně snad začne opět nanovo!!!!!! Doufám, že ne, ale uvidíme v příštích hodinách a dnech.
Takže celkově fakt nic moc, no...
Ale přeci jen jednu velkou radost mám - teda dvě radosti:
1. Marcelinka jak zvesela pochoduje kolem nábytku, tak se nebojí ani pustit, když potřebuje a udělá krůčky za ručičky a je čím dál šikovnější :-) Myslím, že za chvíli se nám krásně rozeběhne, že jí ani nebudeme stačit, kočičce naší milované :c:
2. dnes jsem kupovala tetě dárek - kosmetiku od Yves Rocher a udělala jsem si taky po dlóóóóóuhé době radost a koupila jsem si taky něco - řasenku a lesk na rty :-) Drobnosti, ale mě potěšily a nebudu už tak úplně jak nemóda :-)
Ještě tu s vámi chvíli budu zevlovat, tak pokecáme.
Přejeme vám všem krásný večer :a:
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka