Přidat komentář

In reply to by kika22

tedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to by bylo fakt jako FAAAAAAAAAAAAAAJN.
No nezbývá než čekat ten pátek , pokud nedorazí už dřív :w: ošklivka jedna ošklivá :spid: nehezká ! Tak ted už jen zbývá se modlit :+^*:
Mě jinak při braní nebylo nic kromě šííííííííííííílené bolesti vaječníků asi tři dny ještě po ovu.To jsem nemohla ani chodit,jinak mě bolí jen den v ovu.
Prosím tě sluníčko, ty jsi taková tady zkušená , všemi mastmi mazaná :*[]: nevíš ještě jak má vypadat ten čípek před MS nebo v těhu ? Já ho nikdy nepozorovala ,ale když mám někdy MS , tak si to tam vyčistím. No a to byl takový malý prcek měkoučký velikosti asi co já vím 0,5 cm. Čoveče a včera jak jsem hledala zase nějaké nesmysly na netu,tak jsem našla popis vyšetření čípku :C]]: Tak jsem ho začla vyšetřovat a já se ti normálně ZLEKLA :jawdrop: Byl veliký snad až do půlky pochvy :$$: a tvrdý a zavřený :w: To se ani nemůžeme :|-|: protože tam se už nic nevlezeeeeeeeeeeeeeeee :C]]:
Ono je to snažení taky v něčem fajn, člověk se dozví spoustu věcí.Ještě chvilku a můžu se přihásit na medicínu a doktorát udělám levou zadní :one:
Tak holky huráááááááááááááááááá :*O*: v tom krásném roce 2010 a at rodíme všechny 20.10.2010 :w: :w: :w: :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka