Přidat komentář

A každá úplně jiná, úplně mi z toho jde hlava kolem. No ale nečekala jsem, že budete všechny zajedno a navíc že se přikloníte k tomu, co cítím i já jako nej řešení téhle situace. Pár doplňků:

1) to že víme a zatím jsme neřekly není proto, že z ní děláme pitomce. Proboha, je to kamarádka!! Je to o strachu neublížit, ve chvíli, kdy se taková věc řekne nahlas, bude následovat reakce. A já se nebojím té reakce vůči mě, to je na tom to nejmenší, bojím se té reakce vůči jejímu manželovi, tomu co spustím.. Bude to pro ni dobré? Prostě se bojím O NI A JEJÍ DCERU. Dál už budu mluvit o sobě, protože jestli je někdo s to jí to podat, budu to já, i když holčiny mě případně podpoří.
2) já sama jsem ho nikde neviděla, protože mám 7měsíční mimčo, od léta jsem hospodu neviděla. Ano, 7 lidí mi řeklo jo, já ho s ní viděl, tehdy a tehdy a dělo se to a to. Každý týden několikrát jeho auto parkuje před milenčiným panelákem, v době, kdy on "pracuje". Vím to tedy jistě, nicméně zprostředkovaně.
3) Nevěrník to s nikým nechce řešit, tahle komunikace s ním proběhla po smskách. Nebylo to tedy postaveno tak, že jestli se do určitý doby nesrovná, řekneme to jeho ženě, to byla možná chyba.
4) Náznaky proběhly, právě ta kuchyň, návrhy ať ho jde zkontrolovat, jak práce postupuje.. Bezvýsledně. Ano, taky se sebe ptáme, jestli to ona třeba neví a jen nedělá jakoby nic..

Tak tohle mě napadá jako první po přečtení vašich reakcí. No mám z toho všeho zmatky, jen co si utřídim myšlenky, určitě se k tomu tady vrátím. Všem vám moc děkuju za úplně všechny názory.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka