Přidat komentář

In reply to by žabičkax

Ahoj holky, moc děkuji za útěchu.
Doktorka mi včera udělala ultrazvuk a srdíčko bije, hematom tam není, tak říkala, že by to snad mohlo dopadnout dobře. Ale prý do 8tt je to na tom mimču, prý víra tvá tě uzdraví :) říkala. Předepsala mi utrogestan, ascorutin, musím na krevní testy (to je normání to prvotní vyšetření) a 3.2.2010 v 8tt+3 na kontrolu, kde se uvidí, co bude.
Je to děsné...s prvním klučinou jsem se v 6tt válela u moře v Itálii a za celé těhu jsem 6x zvracela, jinak v poho a chodila jsem do práce a teď toto.
Jsem z toho nervozní, pořád se sleduju, pomalu se bojím jít na záchod a silou vůle se nutím do klidu. Pořád mě pobolívá podbříšek, tak se snažím ležet nebo jen posedávám a pořád prckovi v bříšku domlouvám, aby se udržel, když už přežil krvácení, tak by to mohl vydržet. :)
Za jak dlouho vám utrogestan zabral, že jste přestaly špinit? A je lepší jej zavádět nebo polykat?
A ještě jeden dotaz. Moc se jí nelíbila výška HCG. Při první odběru v neděli večer byla hodnota 22 tis. a v úterý ráno 35tis. Prý se to má zdvojnásobit. Je to tak? Doktor na pohotovosti mi říkal, že prý když bije srdíčko, tak je jedno jaká hodnota HCG je. Tak jsem z toho blázen.
Možná si dělám zbytečné starosti. Celkem vám závidím, že to nejhorší období už máte za sebou.
Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky