Přidat komentář

In reply to by Ala

navíc jsem si teda konečně přečetla ten leták ( našla jsem brýle ) a už jsem začla zvažovat i užívání léku jako takového. Píšou tam že způsobuje onemocnění jater( že má být před podáváním provedeno vyšetření jater ), cysty , vícečetné těhotenství , nevolnost,bolesti břicha,hlavy , DEPRESI , zhoršuje zrak ( nemělo by se řídit auto) a další škáááááááááááááála věcí.A taky ,že by se měly užívat pod dohledem lékaře a provádět každý cyklus kontroly UTZ !!!
A co se týká toho,že každá jsme jiná,tak to máš jistě také pravdu.....jen mě mrzí , že i lékaři jsou jiní !!!!!! Zrovna ten co zaskakoval je manžel mé gynekološky a ta mi hustou krev co mi zjistili na genetice řekla,že začnu papat Aspirin 100 až jak otěhotním a její manžel se mě ted zeptal,proč už to dávno neřeším preventivně nějakými léky??!!
A nemluvě o tom,že co slyším holky tady,tak neplodnost začli řešit už po 6-12 měsích snažení a mě řekli,že mám přijít po 24 a to je mi 34 a mám za sebou 2 samovolné , vždy v 8tt.
Trošku jsem se rozjela s tím nadáváním :$$: Tak jdu radši do hajan a budu se zase jen modlit za sebe i všechny ostatní snažilky! :'zz):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka