Přidat komentář

In reply to by Lyret

No, dohromady v 28+0 to dělá 8 kg navrh. Mamka přibrala jen 10,5 za celé těhu, tak to bere jako měřítko a cítím z ní, že bych tak přibírat nemusela, ale já si pak poradím... Třeba do toho 8.1. se ustálíš, já už jsem také na cestě, večer už se tak necpu. Neboj se katastrofy, a jak jsem už dávno psala, ty víš jak s kilama zatřást :)))). Ona to dr. taky říkala, že ted jsou ty následující týdny rizikové, že miminko ještě nemá vyvinuté plíce, takže porod by nebyl to pravé. Vím, že mě teď čeká to horší období těhotenství, ale jak jsem už někde psala, v práci jsem odevzdala všechny své projekty kolegům a zbyl mi pouze jeden, který musím dopsat do konce ledna, tedy do nástupu na mateřskou (26.1.-9.2), což už jde, protože na tom můžu makat doma a tím vlastně dle doproučení dr. odpočívat a nestresovat se další prací, za což jsem vděčná, jinak bych si asi řekla o neschopenku, to by se nedalo....
To spíš krásně, já se před spaním skoro modlím, abych spala celou noc, protože mám vždycky od jedné do čtyř do rána problémy s buzením a nemůžu pak spát, dneska se cítím už dost unavená, ale snad to dnes bude lepší když jsem dopadla u dr. tak dobře. Já právě NUK lahve dostala k vánocům od kámošky, co se v oboru mimi pohybuje, a doporučovala je, a něco jsem si o nich přečetla a docela mě to to vše přesvědčilo, takže s dudlíkem jsem neváhala, líbí se mi i ty lahvičky, přijde mi to kvalitní, takže jsem ráda, že mi to i ty schvaluješ :)))).
Uvidím, jak dlouho mi to látkovoplenské nadšení vydrží, určitě chci používat i jednorázovky, ale jen výjimečně a až povyroste a bude se plazit. Přijde mi, že na ležící miminko ty látkovky jsou dobré, ale uvidíme, nejdřív se je musím naučit taky skládat a balit do nich miminko, to není jako u jednorázovek šup šup, teda pokud se nemýlím :))))).
Měj se moc hezky Lyret :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka