Přidat komentář

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím a dodatečně přeji krásné Vánoce a všem oslavencům (i těm, kteří už slavili, dodatečně) vše nejlepší :k:
Dlouho jsem tu nebyla, jakpak se máte a jak jste oslavili Vánoce?
My jsme je měli krásné, bydlíme stále doma.
Koho to zajímá, popíšu, jak to u nás vypadá. Když jsem tady byla naposledy, cca před 3 týdny, jsem se nervově zhroutila a pak přišla zase hrozná deprese. Ve mně nastala totální rezignace. Prostě jsem neměla chuť dál bojovat, přetahovat se, hádat se, ani žít... A tak jsem se v tom pár dní plácala, až jsem si řekla DOST! Slíbila jsem si, že když nemůžu být šťastná a spokojená já, tak zkusím dělat š´tastnými lidi kolem sebe - manžela, děti... A taky jsem mu to řekla, že to prostě vzdávám, že jsem smířená s tím, že já šťastná nebudu a že se teda vzdávám svých nároků a že bych si přála jedinou věc - ať děti netrpí, ať jsou šťastné a spokojené, víc že nechci.
Tak se to nějak mezi námi postupně spravovalo a stále spravuje, myslím si, že oba děláme hodně, aby byl doma klid, snažíme si vycházet vstříc a můžu říct, že až na nějaké vyjímky spokojená jsem. Má občas své chvilky, kdy je protivný a vylívá si to na nás, ale přehlížím to a snažím se s ním mluvit hezky, aby ze mně necítil nervozitu a špatnou náladu a musím říct, že to docela funguje, hádky a blbá atmosféra je většinou zažehnána.
Kristýnka se uklidnila a je hodnější a když má "své blbé dny", tak se radši uchýlíme i s malým do pokoje, aby neměl manža důvod být na ni hnusný za její chování.
Takže takhle to u nás je a doufám, že to vydrží. A když ne, tak nevím.
Jináč Honzíček měl na roční prohlídce 10,6 kg a 76 cm, dostali jsme povolení papat všechno (kromě smaženého) a baští jak šílený, je z tolika nových chutí naprosto nadšený a chce ochutnávat vše, co jíme my.
Taky jsme přestěhovali postýlku do dětského pokoje ke Kristýnce a dřívější hororové usínání se změnilo, usíná klidně a pohodově.
Dneska dostal k narozeninkám chodítko 2v1 (chodítko+odstrkovadlo) a je z něj na větvi, pořád s ním lítal po bytě.
Takže tak se máme my. Půjdu umýt nádobí a kouknu, jak se máte vy ostatní. Zatím papa a omlouvám se za ten román :°:
______________________________________________
Kristýnka (05/05), Honzík (12/08)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka