Přidat komentář

Ahoj holčenky moje, tak u nás nám naježil Ježura mooooc bohatě :-) Mareček byl nejvíc hín z odrážedla-tedy spíš z koleček na něm....on má fakt kolečkovou závislost. Kde je vidí, hnedka montuje. Pak xylofonek-ten už párkrát vytáhl ze skříně a hrál, takže ten ho faaaakt bavil....zbytek nic moc, ale to přijde."Měkký" dárky ho nebraly vůbec, že, ale maminku těšily. Na stromeček ráno zíral, hned si zvoneček nacpal do pusy a žižlal, drnkal do kouličky, takže jsem jí hnedka musela dát výš, aby se k ní náhodou nechtěl postavit(o stromek samo).
Nu, maminka dostala spoooooooooustu kosmetiky, jsem si jí moc přála, mám ráda zásobičku všech těch serepetiček, šamponků a sprcháčů, pak dva poukazy na kosmetiku, ke kadeřnici, nějaký oblečko, pantoflíky na doma, skvělý keramický nůž a nějaký prašule...tatínkovi se dárečky taky moc líbily, jen jsem teda příliš netrefila velikost....jako budu muset asi fakt nakupovat v nadměrkách, páč XXL mu bylo malý....se picnu. Ale vyhrabala jsem účtenku, tak to zkusíme vyměnit a bude.
Jooo, k večeři měl malošek rozštochaný brambůrek s máslem a pangase a po pěkně dlouhé době hulákal, ať mu dávám rychleji....poslední dobou zlobí s jídlem, takže jsem byla fakt v šoku...nu, jelikož jsme baštili u Ulice, tak jsem nestíhala, čučela jsem na porod Gábiny, řvala, do toho já jedla(hihi, Míra mě občal krmil :C]]: )
Celkově fajn den....naši dozarili po šesté i s babi!!!!! chuděrka šlapala do třetího patra asi půl hodiny(je skoro nemohoucí) a cesta zpět byl fakt porod...ale chtěla vidět šmudlínka, když tam nemůže dorazit my.
Teď se jdu naložit do vany s novým olej. sprcháčem a porelaxovat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka