Přidat komentář

Ahojda holčeny, tak jsem ani netušila, že sem ještě dneska zavítám :D
Dnešek byl jak na houpačce - ráno jsem pekla vánočku a vůebc nechápu, proč, ale normálně jsem ji regulérně připekla!! Nikdy se mi to ještě nestalo... vytáhla jsem ji z trouby, vánočka černá, koukám na to... a manža hlásí "Jéééé, tys to spááálila!!!" A už to bylo... stihli jsme se parádně poštěkat, protože jeho "rady" jsem skutečně slyšet nechtěla a on to pořád nechtěl pochopit... no pak už to bylo dobrý. Zadělala jsem si na druhou vánočku, kterou peču teď, jak mi krásně nakynula, tak DOUFÁM, že už ji nepřipálím. Mám to na nižší teplotu... ale holky, stejně... ta první vánočka byla na povrchu černá a uvnitř mírně nedopečená... vůbec nevím, čím to je... ale co už, snědená už je skoro celá tak jako tak a připálené je na krásu, takže budu fakt nááádherná baba :girl: :one:

Marcelka teď ještě blbne v postýlce, manža taky už šel do hajan... respektive hlídá Marcelku, aby usnula... ona už mi skoro usnula po deváté u jídla, ale pak se zase nějak probrala, když jsem ji vzala a uložila do postýlky a od té doby nespí... a lumpačí. No, však ona se taky někdy utahá a usne.

Štědrý večer a dárečky max.spokojenost :-) Marcelka dostala kostky od Fisher Price, potom tahací kočku s xylofonem dřevěnou, vláček od FP, metr krtečka a ještě takové "kyblíčky"-je jich asi osm kousků nebo kolik a velikostně do sebe zapadají a dají se různě skládat, jsou na nich čísla a jsou barevné a Marcelku zaujaly hned :-) Ostatně ji zaujaly všechny hračky hned, nejvíc asi šňůrka od té tahací kočky :s:

Taťulda dostal CD a DVD svých oblíbených kapel Metallica, Iron Maiden a AC/DC a já jsem dostala CD svých oblíbených Kamelotů (novinku Mořská sůl) a potom knížky Toulky minulostí světa 5.díl a Toulavou kameru 8 a 9. A ve finále jsme si nadělili takový rodinný dárek - krásnou knížku Nejkrásnější filmové pohádky. Je to v textu a jsou tam fotografie z těch pohádek, např. Tři oříšky pro Popelku atd. Budeme to Marcelce číst :-) Jééé... a teď jsem si vzpomněla, že jsem pod ten stromeček nedala Marcelce ty pohádkové knížky (dvě), co jsme jí ještě koupili... no, ale tak to zítra vytáhnu a dojde na ně tak jako tak :-)

Teď (22:45 hod) jsem nakoukla vedle a Marcelka už spí... a do trouby - vánočka se na povrchu tváří hotově, ale uvnitř je ještě mokrá... no jsem zvědavá, jak toto skončí teda...

Každopádně mi manžel pochválil bramborový salát, který byl prý naprosto vynikající a lepší prý ještě nejedl!!!!! :one: Musím říct, že mi s ním taky pomáhal :-) Přidal si do něj majonézy dle libosti a pokrájel šunku, aby to mělo chuť a povedlo se. Byl fakt dobrej. K tomu smažený kapr a kuřecí řízky a večeřička jako malovaná :-)
Pohádku v televizi jsme tak nějak ani nevnímali, všichni jsme si hráli, fotili jsme se a natáčeli na video...

Jo - a Marcelka se stromečku bojíííí!!!! Strašpytlinda jedna... Odpoledne si jen tak opatrně sáhla na jednu ozdůbku a hned zase cukla ručičkou a večer, když se k němu dostala za stůl, tak najednou začala plakat a vůbec se jí tam nelíbilo a chtěla pryč!!! Takže stromeček u nás zatím ee, ale Marcelka si zvykne. Nic jiného jí stejně nezbyde, žejo...
Zítra jdeme na návštěvě ke tchýni, v sobotu k mojí babičce a dědovi, tam se sejdeme i s našima a potom v neděli pojedeme jenom k našim na návštěvu a bude to spojené i s oslavou mamčiných narozenin, které má v pondělí, takže půjdeme z návštěvy do návštěvy, ale těším se.

A jaké máme venku blatíčko teda... to se mi vůbec nelíbí, ale co už nadělám, no... hlavně, že doma byla večer pohoda :one:

Markéta s Marcelkou :k:

P.S. Kdo jste sledovaly Ulici, to už Gábina porodila?????!!! Jsem si to včera myslela... ale dneska jsem se nekoukala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka