No vidíš...chodila jsem na brigošky do cukrárny a vždycky se dělaly z bílků. O tom programování mi povídej....jakmile vidí svítit na myčce světýlko, je hotov a šmátrá a šmátrá...naštěstí se na ní nic extra udělat nemůže...jiný je to s prádlem, to se naučil přečudlíkovat naprosto, všechno zmačkne a otočí. Takže až budu mít něco na 30 hozený na vyvářku, budu se asi divit :00: :00: :00: jsou to prostě miláčkové!! Hlavně ať se bebí brzy zahojí. Paaaa
In reply to ahoj Salominko, opravdu cela by Natalid
No vidíš...chodila jsem na brigošky do cukrárny a vždycky se dělaly z bílků. O tom programování mi povídej....jakmile vidí svítit na myčce světýlko, je hotov a šmátrá a šmátrá...naštěstí se na ní nic extra udělat nemůže...jiný je to s prádlem, to se naučil přečudlíkovat naprosto, všechno zmačkne a otočí. Takže až budu mít něco na 30 hozený na vyvářku, budu se asi divit :00: :00: :00: jsou to prostě miláčkové!! Hlavně ať se bebí brzy zahojí. Paaaa