Přidat komentář

In reply to by Heluska11

Zlatíčko, ještě vydrž s tím kojením, uvidíš že nakonec budeš ráda. Hele povím ti přesně co dávám malému já všechno a není toho málo a zabírá to: takže při každém přebalování namasíruju pupík fenyklovým olejíčkem (krémík pupík je opravdu na nic), cvičíme nožičkama u přebalování. Každé ráno dostane probiotické kapičky a ob jedno kojení mu dávám babycalm. Teď jsme ještě přidali 10ml fenyklového čajíku jednou denně a to v době asi hodinu po kojení, kdy nespí a čumákuje. Zatím je to dobrý, ale občas si taky békne.

S tím um ti můžu poradit jednu zaručenou věc, pokud ti miminko v noci nespí, tak ty 2-3 noční kojení můžeš dát UM, miminka po něm lépe spí, protože je hůře stravitelný a déle jim to trvá. (není to babský kec, nýbrž ověřená metoda).

Ale i tak, já měla taky sto chutí už s kojením seknout, ale je dobré si dát limity, řekni si třeba - vydržím to do tří měsíců a pak se uvidí... pak s tím můžeš kdykoliv seknout, ale věř, že budeš ráda, že kojíš. Minimálně ty 3měsíce bys měla kvůli malému vydržet... Můžeš vyzkoušet to UM na noc, ale aspon odsávej at se ti tvoří mlíčko....

Dej pak vědět jak se vám dařilo s čajíkem, nedávej granulovaný je v něm hodně cukru. Malej se mi u toho dobře ksichtí :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka