Přidat komentář

In reply to by Sabina Štillerová

Sábi, ale řeknu ti... byl to takový zvláštní pocit... takový krásný hřejivý :-) Bylo to roztomilé. Nadále sice zastávám názor, že každý/á musíme mít své, ale takové pomazleníčko občas, když se Marcelka i přes den ještě nechá, tak je to i tak krásné. Hladím a líbám jí po té její ještě skoro plešaté hlavince a ona na mě otáčí svoje modroučká kukadla a usmívá se na mě... krásné :c:
Oběd - jsem zvědavá, jak to bude zase zítra, když bude snídat tak, jako vždycky, v tu hodinu. Nebo aspoň doufám... že si zase nevzpomene ve čtyři ráno!!! To by mě asi šlahlo...
Dětský koutek - jela jsem k němu autobusem půl hodiny a potom ještě slabých 20 minut pěšky :s: Ale stálo to a já jsem na pěší chůzi zvyklá, takže je to pro mě v podstatě kousek, jak jsem psala. Cesta v pohodě i přes město, takže OK. Dětičky se pobavily a my maminy též :-) U nás na dědině žádnou takovou spešl dětskou restauraci taky nemáme. Restauraci klasickou s dětským koutkem jo, ale to není na celé odpoledne. Maminy se tu sice taky scházejí v nějakém kroužku, ale já tu nikoho neznám a nějaké družení... mám tu jednu kamarádku s mimčem, se kterou chodím občas na vycházky a výborně si rozumíme. Kdo se chce se mnou setkat, kontakt má a s kým se chci setkat já, s tím se taky setkám. Nějaké extra sdružování jen proto, že jsem doma na mateřské, nepotřebuju. Tož tak :-) Akorát tady s váma všema je mi dobře a každý večer, když to jde, tak se moc ráda dělím o své každodenní zážitky :k:
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka