Přidat komentář

Ahoj drbny. Mates spi davam si kavu a mam cas vam napsat.
Takže předvším všem dnešním oslavencům VŠE NEJLEPŠÍ k 1. roku :h: :h: :h: :k: :k:
Kristy přeju vám a´t už léky konečně zaberou a malej ať už je zase veselej a čilej a i attínek ať se brzo uzdraví. :*[]: :h:
Sabi doufám že Amalku zoubek dlouho trápit nebude. :*[]:
Marto až přijdeš od kadeřnice tak hoď foto pro inspiraci já jdu až 10.12. :\x:
Tak ráno jsem se holky fakt zasmála v 8:30 zvonek před barákem byla Aničky spolužačka a ptala se zda už má Anče opsané ty sešity tak jsem šla slečnu vzbudit trošku jsem jí musela vybuzerovat at se rychleji probudi a rikam ji vem ji anhoru nez si to dopises a ona prisla ale s jinou spoluzackou.
ja tuto jeji spoluzacku fakt nesnasim, ale to by bylo na roman. Je to tak falesna kamaradka jako ja snad nikdy nepotkala! Ale co holky si pokecaly ance dodelala sesity, pak hraly na pc. Ja v klidu uvarila a rozehnala je ve 12:15
Pak jsem sla na postu pro vanocni balicek prisli knizky z knizniho klubu - 6 leporel pro Matese o krteckovi a jeho kamaradech, anicce Lidske telo+ nauc se malovat..( jednoduche triky jak namalovat treba ptacka - hoodne zajimave mam se co ucit) mam z toho obrovskou radost.
Alusko, Salominko - poslala jsem vam ty kuponky na slevy!!! tak snad zitra nebo v Po to mate doma.
Ted si trosku odpocinu a jdu pect strudly, v kauflandu meli listove testo chlazene a levna jablka tak mne honi mlsna :hu: :hu: a vecer zadelam na pernicky a linecke!!
Jejda to je roman omlouvam se
Uzivejte si zbytek dne! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka