Přidat komentář

Nazdárek ženštiny, jsem tu na chvíli.
1. V prvé řadě DĚKUJU MOC MOC MOC MOC MOC MOC MOC VÁM VŠEM, CO JSTE SI NA MĚ DNES VZPOMNĚLI S GRATULACÍ!!!! Udělalo mi to opravdu moc velkou radost, jak jsem si to právě přečetla ;) :k: JSTE SUPER :qu: :qu: :one:
2. přidáváme se s Marcelkou s gratulací i ostatním dnešním oslavencům. Trošku pozdě :k: ale přece ;) :k:

Dnes jsme měly príma den. Dopolko domácí pohoda, občas jen lehulince narušená, ale vše v normě :-) A po obědě jsme s Marcelkou vyrazily na krásnou procházku. Počasíčko vyšlo SUPER, takže jsme se krásně vyvětraly obě dvě. Marcelka se prospala a já jsem si aktivně odpočala :one:

V obchodě jsem pro ní koupila keksy od HIPPu a doma jsem jí dala dvě na ochutnání - snědla jednu, potom druhou... a pak jí z pusiny začalo tak kanit i s tím bílým mazaniskem po těch keksech, že jsem si myslela, že se pozvracela!!! Holky, je to možný?? Pomazaná byla podlaha v celým obýváku :s: :s:
Taky hlásím, že se skutečně klubou další zuby. V puse je bílo, až to hezký není... prořezaného nic, ale ty dásně... !!! Furt musí něco kousat a když se zahryzne, tak slintá jak bernardýn!!!! Hrůza... všude všecko posliněný mokrý... Usínání dnes opět v pohodě, usnula ještě u jídla sotva dojedla, takže pohodička. Už je v postýlce v říši snů :-)

Moc se těším na zítra, protože máme sraz s holkama z porodnice a oslavíme s těmi našimi prcky jejich 1. narozeninky v Brně v jedné restauraci s dětským koutkem. Jsem zvědavá, jak to tam vypadá, ale je to na doporučení a prý super. Počasí má být jako dneska, tak stihneme i procházečku v parku pod Petrovem. Budu fotit, tak sem pak dám nějaké ty obrázky opět :-)

Taky zítra ráno užiju k čerstvému mlíčku i poslední várku z mrazáku a v Brně v lékárně koupím první dávku UM po 10 měsících... rozhodla jsem se nakonec zeptat se na tu značku NOVALAC, co Marcelka pila i tehdy, když jsem dokrmovala UM. Uvidím, jak jí to bude chutnat. Už budeme mít verzi 3 pro děti 1-3 roky. Odsávat budu i nadále, ale je toho opravdu už málo málo málo... dvě dávky za den (po 260 ml) nedám ani omylem. Nebýt zásob v mrazáku, "nekojím" asi už dýl. Dost mi to pomohlo překonat hafo těch mých krizí. No nic... je těch předělů na mě teď nějak moc :k:

Taky bych měla na gyndu a k zubařovi... ježišmarija... jak krásný by byl život bez zubů!!!! Nic by nebolelo... :-(

No nic, zatím končím. Ještě se tu objevím, abych si vás přečetla. Zatím páček :a:

Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka