Přidat komentář

ahoj holky moje,
tak posílám pár fotek, vůbec vás nestíhám, drbny jedny. http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-rodinka-36 celý den jsme bud venku a nebo si hrajeme. konečně se nám ustálilo spaní, chodíme nejpozději do 20,00.
holky co kojíte, já budu zase otravovat, ale nedá mi to se nezeptat. ted měla amálka pár dní teplotu, i 39,2 ale bez rýmy nebo kašle a odmítala prso. nechtěla mě ani cítit. takže se mi prsa nepřestavitelně nalily a hrozně to bolelo. po těch teplotách se umoudřila a zase si dala, jenže já už skoro žádný mlíko nemám. potřebovala bych tak na 3x - večer a 2x v noci, ale to už tam prostě není. když jsem jí nabídla v noci UM, hrozný řev a dlouhé usínání bez jídla.
takže otázka: jak se rozkojit (piju caro, mlíko, vodu) a nebo jak ji naučit na UM???? a je vůbec potřeba??? vždyť už by v noci neměla mít hlad?

jinak markétko, to je strašně smutná věc, co vás potkalo... brečela jsem tady jak želva :r: Samík už podle mě netrpí, když spinká, chuďátko malé... rodiče a vy jako rodina kolem musíte být silní a čas bude nejlepším lékem na takovou tragédii... drž se a buď velkou podporou pro svého bratránka a jeho ženu :r: :h: :h: :h: :h: :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka