Přidat komentář

No tak já ti z praxe povím co používám... na koupání mám linola-ölbad (asi 150kč), na prdelku mám mastičku umíchanou v lékárně (za 45kč) - obojí může napsat pediatr a dopláceli jsme asi 35 Kč - pokud to vyzvedneš v Kaulandu v Dr. Max - jinak plus za recept ;) a to je vše co potřebujeme ;) jo a ted jsem malé už začala umývat vlásky, máme jich fakt hodně šamponem linola (dostali jsme vzorek v porodnici)
jinak celá řada linola je vhodná pro lidi s atopickým exémem (takže když nenapíšou malé, napíšeme recept na manžela ;) ) , jinak mám ještě nakoupenou kosmetiku od sebamedu ale tu asi ještě dlouho nepoužiju, no trošku malou mažu krémem, protože se začala loupat, ale do měsíce od narození se prý olomou všechny miminka ;)
Takže závěrem, potřebuješ nějakej olejíček do koupele, něco na prdelku a nějakej krém na tělo (dr. mi řekla, že je lepší než olej) - no a pokud bude vlasatý miminko, tak nějakej šampon, kterej neštípe v očičkách ;) , ale ze začátku, jsem omývala vlásky jen vodou z vaničky - stejně budeš ráda, když prcka okoupeš, než si zvykneš budeš na tu sprchu potom zralá i ty ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka