Přidat komentář

Tak s tímhle mám bohatý zkušenosti. Od puberty mě to zlobí - hlavně na zádech a hrudi. Pomáhala jedině antikoncepce Diane 35 nebo antibiotika. Když jsem byla poprvý těhotná taky se mi to hrozně zhoršilo, ale trvalo to spíš jen první čtyři měsíce, ale na obličeji se mi to dělalo do konce těhotenství. Taky jsem čekala kluka, takže pověry typu akné holčička blbost. Ale holky, co na to trpí prostě v těhotenství s tím budou bojovat.
Byla jsem s tím u doktorky, může se Eclaran, jak už tady někdo psal nebo Zineryt vodička s antibiotikem, která se taky v těhu může. Zmírňuje projevy, ale nezmizí to. Existuje sypkej čaj v lékárnách křemíková bomba, to by se asi v těhotenství mohlo. Potřeba vyzkoušet. A lze používat volně prodejný zásyp se sírou. Beďárky vysušuje.
Já jsem těhotná znovu a hned od prvního týdne jsem byla pěkně osypaná. Začátky byly strašné, bolavý velký uhříky hlavně na zádech a bradě. Teď už se mi na zádech dělá nových minimum, ale mám toho zas víc na hrudi - spíš takové menší, i na prsou a bříšku. Na obličeji standard, sem tam něco, spíš pod ušima, ale pleť mám hroznou. Používám dobrou kosmetiku, ale černých teček a malých pupínků se stejně nezbavím. Jinak jsem tentokrát zatím na kožním nebyla, jen občas zasypala. Ale mnohdy i při kojení se to objevuje.
Hodně stěstí s léčením, ale neboj ono to přejde. Většinou to netrvá celé těhotenství. Ještě že není léto co a můžem se zahalit?!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka