Přidat komentář

Za týden má Evička 5 měsíců a nic jiného než prso zatím nepoznala :-)
Když měla jednou velkou zácpu a nejdedla, dávala jsem odstříkané mlíčko a čajík kvůli dehydrataci, ale jinak ani čajík nedávám. Jí 8x denně, 3x z toho v noci... teď v 5 měs půjdeme na očkování, čekám, že má 7kg, takže myslím, že jí to vyhovuje a není jediný důvod, proč jí dávat příkrmy, když jí tohle stačí. Sice jsem se už 5 měs. nevyspala normálně, ale mně to nevadí...Nakojím, přebalím a malá zase spí, je šikulka :-)
6 měs má 28.12. tak asi po Novém roce začneme....jsem na to zvědavá. Taky jsme to neměly bez problémů. Malá bojkotovala kojení kvůli prdíkům - hlavně večer a dotáhla to tak daleko, že jediná poloha, kterou uznává, je ta, že ji položím na postel a nahnu se nad ní (pěkně mě z toho bolí zápěstí). Už jí to zůstalo. Pěkně si u jídla kope nožkama a vyprdí se u toho. Když ji mám v náruči, nemůže se tak hýbat a pije tak poloviční čas. Jen v noci, jak je rozespalá, kojím normálně v křesle.
Pokud to není nutné, přijde mi naprosto zbytečné příkrmy dávat, jak se tu často dočítám, ale je to každé mámy věc....
Je jasné, že když to nejde, tak to nejde, ale kolikrát by to šlo, kdyby se chtělo . Nebo třeba kojit i při příkrmech dál a nezastavovat laktaci - to taky nechápu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky