Přidat komentář

Ahojka, držim pěsti ať je lépe. My teda řveme taky každý večer, začne mezi 19 a 20h a třeba hodinu či dvě řve. Vlastně dokud neusoudí, že by mohla jít i spinkat. A pak jsou i ty dny (jako 17.11.) při návštěvě u mého bratra, který slavil narozky a to probrečela celý den. A vím, že ji nic základního nechybělo. Prostě jim občas vůbec ale vůbec nerozumíme.
Prdíky máme taky. Neměla je snad jen prvních 14 dní života. A ještě jsme měli problém s kakáním (1x za 5 až 7 dní), teď to skončilo, protože jsem začala jíst kompoty, které prohánějí i mně a to jsme vyzkoušeli různé kapky...
Já teda asi nejsem zasvěcená..., ale co bylo Matýskovi, že si ho tam museli nechat? Ta sestra je pěkná pipina a to nejde jen o kouření, ale co kdyby ji lehce bolelo v krku nebo měla rýmu, tak malej to může chytit :-( Chápu, že jsi nic neřekla - taky jsem taková. Ale příště ji zkus říct ať je tak laskavá a nedává mu pusy na jeho pusinku.
A věř tomu, že bude už jenom lépe!!! Hodně štěstíčka a návštěva psychologa nikdy nikomu nic neudělala, tak se tomu nemusíš vyhýbat ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka