Přidat komentář

mírný sklon, nesmí tam být jakoby schod, prostě krásně z kopečka - jen málo, je to dobré, když ublinkává a i při rýmě. My takhle spíme doposud a je nám osm měsíců, dala jsem pod matraci polštář do postýlky, ten placatý a stačí to.
Jestli v noci říhat nechce, normálně ho dej do postýlky, nám malej taky neříhal, a to jsem s ním chodila i půl hodiny a nikdy nic. Ono jim to v noci krásně teče to mlíčko a tak se tolik nenalokají vzduchu, proto ani třeba říhat nemusí.
Já kojila z obou prsou na jedno kojení, dala jsem jedno a pak ho přehodila a druhý, ale ty to děláš správně, pokud to malému stačí. Já tolik mlíčka neměla, tak proto. Krásně mi ale přibíral, dneska má deset kg.
Kroutí se, no to může být víc příčin, vadí mu poloha kojení, tlačí bříško, prdíky, pokud nebrečí, neřeš to. Taky mu to třeba teče pomaleji, než by chtěl a nelíbí se mu to. Dej si něco horkého před kojením.
Druhé prso mu dej pouze, když se začne vztekat, že mu neteče z tamtoho, než ho dáš k druhému, zkus si to vykojené prso zmáčknout, pokud mlíčko poteče, k druhému bych nedávala asi. Já když zmáčkla, tak bylo sucho, tak jsem ho hodila k druhému.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka