Přidat komentář

Ahoj holky, dneska byl úplně skvělý den, venku bylo nádherně, tak jsme byli na prochajdě dopoledne i později odpoledne, malý miluje světýlka, tak jsme vyšli těsně před setměním a Honzík kolem sebe koukal jak u vytržení.
Jinak předevčírem se poprvé postavil v postýlce a od té doby se staví kde může a dokonce obkrokoval celou postýlku! Dokonce přišel na to, že když ho chytnu pod pažičkama, tak může ťapkat po svých, takže se mi pořád cpe na ruce, abych ho jako vodila a on mohl chodit :00:
A všechno uklízí nebo někam strká a když si něco vezme, tak to pak cpe zpátky. Už ví, co kam patří, dneska našel na zemi čelenku a cpal si ji na hlavu, hřebínkem se jako češe... je s ním sranda. A začal říkat "titi" jako svítí :///:
Kristýnku si zase vzal její tatínek na noc, takže je mi tu smutno. Musím říct, že se teď hodně změnila a zklidnila a krásně poslouchá, ona byla taková vzdorovitá fakt kvůli tomu, že bylo doma takové dusno a já byla strašně nervózní. Ona je jak houba, všechny mé pocity hrozně vstřebává do sebe a pak se podle toho chová... Jsem ráda, že je klidnější.
Jen mně vyděsila její učitelka ze školky, když se mně ptala, co se děje u nás v rodině, že Kristýnka kreslí divné obrázky a hraje zvláštní hry s ostatními dětmi a doporučila mi návštěvu dětského psychologa. TAm už jsme objednaní na čtvrtek, tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou...
Tak zatím pa a krásný večer!

______________________________________________
Kristýnka (05/05), Honzík (12/08)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka