Přidat komentář

In reply to by Tynik

Ahoj :-)
Promiň, že píši až nyní, ale občas tyhle stránky nefungujou.
Procházka byla fajn, po celodením ležení to nahodí hned lepší náladu.
Mám dva yorky, holčičku a kluka, jsou to dva raubíři :-D na ně si také háčkuju, jsou v tom sladcí, jen můj přítel to nesnáší.
Trošku mě včera zarazila zpráva, že udělali předčasný císařák kvůli prasečí chřipce. Tak jsem si vyhledala víc informací na internetu a trošku jsem se zděsila, velká úmrtnost je mezi těhotnými. Máme výhodu, že jsme doma, ale člověk nikdy neví, stačí jedna blabá cesta v MHD a je to. No hrůza, lepší na to asi nemyslet.
Na čepičce se už pracuje, myslím, že jí dnes dodělám :-) a buď to ti tam udělám bílá ouška a nebo ti můžu uháčkovat kytičky takový jemný malý a nebo ti tam mohu udělat kytičky z flitrů. Vůbec si nědělej hlavu, jak se zavděčit, někdy vyrazíme na to plavčo ;-)
Taky většinou jsem v podřepu u počítače a asi není dobrý tak sedět delší dobu.
Ten AngelSound je asi bezva, byla bych na prcka napojená asi pořád. Dobrý je, že slyšíš hned srdíčko a nemusíš čekat až tě nakopne.
Už vnímám, že kope i bez přiložených rukou :-) čutá jako kluk, tak je to jasný.
Jsem doma sama, přítel hrál včera divadlo a dnes je se synem na zápase basketu, tak vegetím, ale budu to tu muset trochu srovnat. Sluníčko krásně svítí, dojdu alespoň nakoupit, abych se přinutila ven :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky