Přidat komentář

In reply to by culik

...mi můj tehdejší zubař řekl, že by mě chtěl vidět rodit :s: ...omdlela jsem mu 2minuty po vstupu do ordinace(ještě jsem nebyla ani na křesle!), když se ptal, jestli jsem tam proto, aby mi místo dolepení na ulomený zub dal korunku. K zemi jsem šla okamžitě, křísili mě na dvakrát. Holt statečná holka :s:

Letos jsem to zmákla krásně, šla jsem totiž k zubaři "preventivně" se svým kamarádem.. jen zjistit, proč nás oba bolí stejnej moudrák.. hroooozná prdel :s: po rtg mě zubařka objednala na chíru, že mi vyndají oba dolní. Došla jsem na chíru, zubař rtg prohlédl ještě jednou a povídá "tak dneska uděláme levou stranu!" :$$: díkybohu, že byl sympatickej až hanba, jinak bych mu jednu natáhla a utekla...

Pokud Ti ho opravdu bude chtít vyndat, budu na Tebe myslet, ale nekaz si těhu zbytečnýma nervama dopředu. Mě překvapilo, že ani ne tak bolest (přesto, že jsem měla 6 stehů) mě v jídle omezovala ztuhlost z injekcí (pěti) díky které jsem čtyři dny nedostala do huby nic většího než malou lžičku - čelist pak povolila s takovým lupnutím, že jsem myslela, že pojedu na pohotovost nechat si nahodit dršku zpátky :s: Ale dneska už jsou tak šikovní, že pokud budeš vyplachovat a poslouchat, tak to máš za týden za sebou a ušetříš si záněty dásní a podobný příjemnosti, které se s tím dovedou spojit. Hlavu vzhůru! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka