Přidat komentář

In reply to by ludinaml

se neboj, ono se to rozjede i pres Mg. No jo, rodina, kdyz jsem se vratila z nemocnice, tak tu kazdy prvni tyden okolo me lital, babky se predhanely, ktera vyzvedne Kubu a tak, ale ani jednu nenapadlo uklidit a to je muj manzel peknej bordelar. Sice je jiz mirne preskolenej a umi vyprat a umyt nadobi v mycce, ale co si budeme rikat, on tu spinu nevidi a uklizi velmi povrchne, tudiz doma mame stale bordel.
A ted kdyz mel Kuba ty naroozky, tak si babky sedly ke stolu a museli jsme je s manzou obskakovat. Jednoduse na zabiti. A to chtela tchyne do predcasneho duchodu, ze mi pomuze s detmi.....ja ji tu nechci ani videt, pro me to neni pomoc,ale pritez. Kubu nezvlada, me vychovne principy naprosto ignoruje, no hruza..............

ale uz taky moc neblaznim, pomalu zacinam pocitat dny do porodu a den ode dne se vic a vic tesim. tak snad ty mimiska budeme mit brzy u sebe.

A z tech kopancu si nic nedelej, aspon vis, ze mala zije. Az bude na svete , tak ti ty kopance budou chybet. Ja jsem po porodu porad chytala na bricho....tak jsem zvedava, jak to bude tentokrat.

Drzte se,V.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka