Přidat komentář

Matoušek je zatím bez teplot, což jsem moc ráda. Vypadalo to fakt k nějakýmu zoubky, i když se mi ty horečky zdály vysoký k zubu - stejně tak to psala i Kačka. No ale ráno se mi zdálo, že vidím prosvítat horní pravou dvojku, tak uvidíme, jestli se z toho něco vyklube - třeba zub :€):
Zejtra už se nám vrátí taťulda, já se tááák těším. A ŠImík taky, ten se ptá každej den. Když jsme s taťkou v úterý skypovali, tak jak ho Šimík viděl, tak pořád pusinkoval monitor :!k: a křičel TATÍÍ PSIJEDES??? Tak zejtra už se dočkáme :\x:

Zdeni, budeme Verče taky držet palce, ať se jí to povede :one: A co ta Klárka? potvůrka malá, takhle pozdě chodit spát :00: Snad je to jen chvilkový a brzy se to zase vrátí zpátky do starých kolejí.
Ali, to je Emmík fakt pěknej drak. Jsi dobrá, že jsi jí ještě neuškrtila :ww: - to byla sranda :ww: ! Škoda, že nebydlíme blíž, hned bych Ti vzala Emču vyvenčit, aby sis odfoukla. Matoušek je fakt takovej kliďas a ptáček spáček, tohle vůbec neznám. V sedm vstávala a ve tři čtvrtě na devět už zase spinkal :'zz): Já musim jít připravit auto, pustit hafíka a taky slepičky, a jedeme pro Šimíka do školky po obědě.

Holky, na vizitu jsem včera nekoukala, ale stačí mi teď, co jsem četla vaše spisy. Chuděrka holčička, to je fakt strašný!!, že má takový trápení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka