Přidat komentář

tak koukám, že jste tu brebentily až pomalu do rána, dneska dělám brkaši a uz. kuřecí stehna, měli jde v akci za 50Kč/kg tak to je krásný, mám nakoupeno do zásoby:-)

Malej taky spí divně tento týden, většinou kolem čtvrté ranní se probudí s hysterákem, pak usne do pěti, dám sunar a spí tak do šesti a na půl sedmou už je vyloženě procitnutý.

Lukáškovi přejeme krásné narozeninky, věřím že oslava se vydaří a těším se na fotečky.
Zdeni, já už zlomila hůl nad naším zdravotnictvím, už i kvůli mamce, má vzácnou nemoc s očima, všude to řeší ve světě, jedina ČR o tom ví hovn... z prominutím.
Všem marodkům přejeme brzké uzdravení.

Alčo, já jsem nachcípaná, teda jako mám knedlík v krku, tak nevím, jestli tu návštěvu nezrušit raději a nechat to na příští týden raději, co??? tak písni jestli ano, asi bude i hezčí počasí. St a čt myslím nemůžu, nebudu mít auto, bude v servisu a manža si druhý bere do práce. Hlavně ať to nechytne Denísek, cumlám ORofar a je to lepší, včera jsem byla cvičit, tak jsem si to asi zhoršila, bolela mě i hlava pak.
Dneska jsem Denískovi koupila ty kostky od FP, housenku - tu hrací a blikací od FP a auto s kostkama, housenku jsem sezhnala za 430Kč i s poštou, tak jsem ráda, v krámě je dost drahá, kolem 650Kč a víc a na MMB byly drahý.
---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka