Přidat komentář

tak já dávala vždycky kluky na večerní spaní hned do postýlky do ložnice - takže do patra. A oni věděli, že než bych k nim po těch schodech vytlačila můj zadek, tak radši ani nekňourinkali... :s:
Šimík už spí sám v pokojíčku, takže to je v poho, když si na něco vzpomene, tak buď volá ze shora a nebo se potichoučku jako myška blíží až do obýváku a tam na nás koulí očima :00: a vymejšlí, že by chtěl ještě papat, pít, ještě jednou vyčistit zoubky.... :!k:
Ale Matoušek - ten je zlatej. Dám ho po večeři :$}: do postýlky a kolikrát se stane, že než sejdu schody, tak už spí. A když usne až dýl, tak ho pak jdu znovu přikrejt, protože v zápalu boje a večerní rozvičky se odkope.
A na oba kluky máme videochůvičky a nemůžu si to vynachválit. :one: Je strašná sranda sledovat, co třeba dělá Šimík (2,5roku) před usnutím....jak "čte" knížku, pak než přikreje všechny potvory, co v pelíšku má a pak jen kouknu na telku a vidím, jak vysílením usnul v krkolomný poloze, odkrytej, ale všichni jeho kamauádi jsou zakrytý až pod nos :s:
Jéjej, to jsem se nějak rozepsala :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka