žádný cukr, ten bych dala jen pokud máš opravdu hodně kyselá jablíčka. Hroznový nebo jiný přírodní, jako je glukopor. Já jablka vyjádřila, nakrájela, neloupala. rozvařila s trochou kojenecké vody. Já měla ale letní štavnatou odrůdu, ty asi budeš muset dát trochu víc vody. Já do plnýho třílotrovýno hrnce jablek, přilila cca 0,5l vody. Rozvařila, rozmixovala a zavařovala 15min na 80°C
žádný cukr, ten bych dala jen pokud máš opravdu hodně kyselá jablíčka. Hroznový nebo jiný přírodní, jako je glukopor.
Já jablka vyjádřila, nakrájela, neloupala. rozvařila s trochou kojenecké vody. Já měla ale letní štavnatou odrůdu, ty asi budeš muset dát trochu víc vody. Já do plnýho třílotrovýno hrnce jablek, přilila cca 0,5l vody. Rozvařila, rozmixovala a zavařovala 15min na 80°C