Přidat komentář

In reply to by Ja.Zandysek

Základem každé omáčky je bešamel - na plátku másla asi 1 cm silném opražíme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem (asi 0,5 l - pokud příliš rychle houstne, přilijeme ještě trochu mléka), podle chuti osolíme a vaříme do zhoustnutí. Nakonec přidáme hrst strouhaného ementálu nebo eidamu, který omáčku ještě více zahustí.
Do takto připraveného základu přimícháváme podle fantazie různou zeleninu vařenou v páře: špenát, brokolici nebo i polévkovou směs...., dobré je i přihodit pár semínek anýzu pro zvýraznění chuti. Může se vynechat sýr, ale se sýrem je to fakt dobré

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka