Přidat komentář

In reply to by BRosnicka

Těší mě Baru, ráda bych tě pak někdy poznala osobně. Na Morava jsem žila jen přes střední a přátele mám převážně ze školy, do té doby jsem bydlela v Jaroměři, což je kousek od Náchoda. Moc přátel tedy na Moravě nemám, alespoň ne těch opravdových a hlavně žádné, kteří by měli mimčo :)
U mě je to s otcem trochu komplikovaný. Stále nad tím uvedením do RL přemýšlím. Kdyby to záleželo jen na mě, tak bych ho tam nikdy neuvedla. Jenže naši mají malý domek a u nich bydlet nemůžu, tak si budu kupovat byt. Jenže abych zvládala všechno platit budu potřebovat i nějaké peníze od něj. On si totiž ihned po našem rozchodu našel jinou s dítětem a o nás se vůbec nezajímá.Co jsem mu oznámila, že jsem těhotná, tak už nezavolal. Dokonce je úplně nepříčetný, když jsem mu řekla, že bude v RL. Stále přemýšlím, jak se s ním domluvit, abychom byly spokojení oba. Jde mi jen o tu rodičovskou. Pak se vrátím zpátky do práce a všechno bude ok. Navíc, při představě, že on bude mít na prcka nějaký nároky nebo ho bude moct navštěvovat mi vhání vztek do žil... :( Nj, alespoň že z toho všeho vzejde něco hezkého.
Takže je to všechno jak říkala ségra, holky tady na webu totiž říkaly něco jiného, tak jsem se toho trochu vyděsila. Nevěřím totiž tomu, že bychom spolu mohli vyřešit něco v klidu.
Doktora jsem ještě nezjišťovala, zatím mám na to relativně dost času, ale v Hodoníně je dost doktorů, takže se toho nějak nebojím.
Každopádně ti moc závidím, že už máš tu svoji holčičku, u sebe, já sice svým způsobem taky :) ale ještě pořád v bříšku..
Takže ty jsi nic nezařizovala před porodem?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky